Featured Posts

a
View Post
14 Sze

Így öltözz a kedvesedhez

Nem gondoltam volna korábban, hogy Norbit egyszer felteszem erre az oldalra, de ez már a második eset. Jó példa arra, hogy (még ha segítséggel is) a stílusos megjelenést illetően indulhatunk akár nagyon-nagyon messziről is, a fejlődésre mindig ott az esély. Hogy miért hoztam ezt a példát most?

Mert így kell egymáshoz öltözni! Sokszor, sok pár szeretné – főleg ünnepélyesebb alkalmakkor – kifejezni az egységet, amit alkotnak a megjelenésükkel is, és odáig el is jutnak, hogy ezt azzal is lehet demonstrálni finoman, ha a ruhadarabjaikban van valami közös. A legtöbb esetben azonban borzasztóan erőltetett, már-már gagyiba hajló megoldások születnek: legtöbbször a nyakkendő színe lesz olyan, mint amilyen a nő ruhája. Ha az a ruha királykék, akkor királykék lesz a nyakkendő, ha magenta, akkor magenta. Ennél sokkal finomabban is törekedhetünk a harmonikus (az előző példa mondjuk messze nem az) “összeöltözésre”, úgy, ahogy Norbi és Réka tette.

Az alapszín (piros, a színkör elsődleges színeinek egyike) azonos, annak különböző árnyalatait viselik. Minden bizonnyal Réka ruhája volt a kiinduló alap, és abból merített Norbi inge (szó szerint :D).

 

Marcella