Featured Posts

a
View Post
27 aug

Szépség! Hírem van számodra! Itt az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE!

A legjobbkor érkezett a futár a mai meglepetéssel (egyébként ezek a futárok a legtöbbször PONT akkor érkeznek és PONT azzal, amire szükségem van, ezt már megfigyeltem): az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE bőrszépítő szérumával. Pont a napokban fogyott el a nappali krémem, és gondolkoztam, hogy vajon milyen vásároljak – a Gondviselés ezt is megoldotta. 🙂

Teljesen lázba tudok jönni a dizájntól (mármint ezt most általánosságban értem), egy jó tipográfiától, bármitől, ami gyönyörködtet, ami látszólag felesleges, látszólag nincs miért, miközben azért van, hogy szép legyen és ezáltal birtokolni akard azt a szépséget. Más kérdés, hogy ezen én (néha) átlátok, de néha megengedem, hogy vak legyek. 😉

Ezt csak azért írtam le, mert álomszép a csomagolása a szérumnak – olyan szérumhoz illő, és tudom, hogy minden reggel elégedettséggel fog eltölteni már csak az a tudat is, hogy ott vár engem minden áldott nap a pipere polcon.

image

Kifinomult, puha, és könnyed az állaga. Az illata nekem picit erős, bár szeretem az illatosított krémeket. Már ki is próbáltam, de lássuk – tapasztalat hiányában -, hogy mit ígér a kis üvegcse.

Láthatatlan pórusokat! Arra szükségem lenne, úgyhogy még jobban örülök a meglepetésnek.
Nem-savas! Ennek ki ne örülne?!
Az érdes és fakult bőrt azonnal simává varázsolja. Kíváncsian várom.

Az ARTISTRY-nek ez a leghatásosabb napi bőrmegújítója, amely a professzionális kezeléshez hasonlótan simává teszi a bőrt. A szabadalmaztatott nem-savas bőrradírozó összetevők gyengéden tisztítják a bőrt, miközben az intenzív növényi kivonatok mélyen áthatolnak a bőrfelszínen, erősítve a természetes védekezőképességét, és így a pórusok kevésbé lesznek láthatóak.

Ára: 20.400 forint (30ml)


Marcella