Featured Posts

a
View Post
13 jún

Az OPI Coca-Cola piros színű lakkja kötelező a nyárra

A legjobbkor érkezett a futár a Coca-Cola és az OPI körömlakk kollekciójának legszebb darabjával.

Pont a napokban konstatáltam, hogy már unom kicsit a pinkes, korallos körömlakkjaimat, de elfogyott a piros színű lakkom. Gondolkoztam, hogy melyik márkától szerezzem be az utánpótlást, de nem jutottam ötről a hatra, meg kell valljam, mert vannak olyan fáradt piros színek, amiktől nem feldobódom, hanem teljesen lehangolódom. Az OPI Coca-Cola piros lakkja szerencsére nem ilyen, sőt! Tettem egy próbát, mielőtt kilakkoztam volna az összes körmömet, de nem kellett csalódnom: ez az az igazi piros! Hosszú, és nagyon-nagyon vékony ujjaim vannak, imádom, amikor gesztikulálok (nem keveset), és a kézfejemet követik a beszélgetőpartnerek. Ma is így volt, a kis piros ujjvégek csak úgy vibráltak a naplementében, úgy, mint a harmadik képen.

Egyébként már egy réteg remekül fed, de én mindig kettőt festek. Azon viszont nagyon csodálkoztam, hogy milyen gyorsan szárad: a lábkörmeimre már nem volt annyi időm, megérkezett a taxim, így amint kifestettem őket, rögtön bele kellett bújnom a szandálomba: fintorogtam is hozzá, hogy tuti, sérült az összes körmöm, de a találkozóm után, mikor otthon kibújtam a cipőmből, eszembe sem jutott sokáig, hogy kétségeim voltak, ugyanis makulátlan volt mindegyik körmöm.

A kollekció 9 színt tartalmaz, többek között ezüstöt, rózsaszínt, zöldet, lilát, de még feketét is. A piros mellett a Vanilla Coke fantázianevű szín tetszik a legjobban, amely finom, visszafogott és krémes. Ezt még szívesen kipróbálnám, hiszen egy stílusos nő sokszor festi a körmeit ilyen színre: visszafogott, megy mindenhez, és szépen olvad bele a környezetébe, azaz a női testbe. A Coca-Cola by OPI limitált kiadású körömlakk-kollekció darabjai már kaphatók online, illetve a hazai Müller drogéria üzleteiben, körömlakk és gél lakk változatban is.

Ajánlott fogyasztói ára: 2.999 huf

***
Marcella