Featured Posts

a
View Post
25 máj

Az én stílusom: egy gyönyörű nyári maxi

Nyaranta imádom a maxi ruhákat, annyi előnyük van! Szeretem a nagy felületeket, főleg, ha szép színben tündökölnek, vagy olyan minták vannak rajta, amelyek ilyenkor jönnek ki a legjobban. Ebben a ruhában akartam menni Krakkóba az esküvőre, de aztán egy ennél színben jóval visszafogottabb darabot választottam – ha elkapom a fotósomat, lefotózom azt is.

Ez a ruha egyébként egy nagy kalandor: miután évekkel ezelőtt megvettem, kétszer ha volt rajtam, majd nyoma veszett a költözködések alatt. Már letettem róla, szent meggyőződésem volt, hogy én ezt a ruhát eladtam, vagy elajándékoztam – hát annál nagyobb volt az örömem, mikor az egyik dobozból sok más mellett ezt is előhúztam! Szeretem a maxi ruhákat is magas sarkúval viselni, bár nem vagyok alacsony – ennek viszont pont nem jó a hossza, csak saruval. Ez van, ezt még így is szeretem!

A H&M őszi-téli, valamint a L’école VAGHEGGI sajtótájékoztatójára igyekeztem, és tényleg csak felkaptam valamit, amiben nem kell szoronganom, kényelmetlenül éreznem magam. Bár már túl vagyok a költözködésen, még nem mindig találom meg a megfelelő kiegészítőket. Itt is szívesebben vettem volna fel egy barnás napszemüveget, de amíg a pótmegoldás egy Karl Lagerfeld darab, addig azt hiszem, boldog nőnek mondhatom magam. 🙂

Ruha: Orsay (évekkel ezelőtti)Napszemüveg: Karl Lagerfeld
Fülbevaló: Swarovski
Tásra, saru: No name


Marcella