Featured Posts

a
View Post
28 ápr

GARDRÓBRENDEZÉS / PERFECT CLOSET

Az embereknek (nőknek és férfiaknak egyaránt) két nagy problémájuk van öltözködési téren:

1. Nincs semmi ruhájuk, egy rongyuk se, amit felvehetnének.
2. Nincs elég hely ennek a semminek a tárolásához.

Időtartam: kb. 3-5 óra
Ár: 100.000 forint
Az ötödik órán túl minden további megkezdett óra 9.000 forint

HOGYAN ZAJLIK?

Előre egyeztetett időpontban, amikor senki nem zavar otthon minket, átnézzük a gardróbod teljes tartalmát, a zokniktól kezdve az ingeken át a kabátokig. A nagy pakolást itt is megelőzi egy beszélgetés, és a speciálisan a gardróbrendezésre összeállított SK űrlap kitöltése, amelyből kiderül majd, hogy mi a foglalkozásod, hogyan töltöd a legszívesebben a szabadidődet, mik az erősségeid/gyengeségeid a külsőd tekintetében, és mik azok a bázis darabok, amelyekre elengedhetetlenül szükséged van. Átnézzük és átbeszéljük, mely darabok maradnak, és melyeknek kell menniük (vagy odaadjuk barátnőknek, vagy rászorulóknak), milyen új darabok vételére lesz szükséged ahhoz, hogy egy biztos alapokon álló, minden alkalomra megoldást nyújtó ruhatárad legyen. Nem az a cél, hogy mindent kidobjunk, de az sem, hogy minél több holmi bent maradjon. A cél egy áttekinthető ruhatár, amelynek darabjai remekül passzolnak egymással és te tudni fogod, hogy mit mivel vegyél fel ahhoz, hogy kifinomult stílusoddal magabiztos legyél minden helyzetben.

MIKOR AJÁNLOM NEKED EZT A SZOLGÁLTATÁST?

1.)     Ha legtöbbször állsz a tömött szekrényed előtt, és nem tudsz könnyedén, egy mozdulattal olyan darabot kivenni belőle, ami az adott alkalomra a legtökéletesebb.

2.)    Ha tudod magadról, hogy impulzusvásárló vagy, és tele van a gardróbod szép, de talán sosem használt darabokkal.

3.)    Ha ugyan szükséged van mindenre, ami a szekrényedben áll, csupán azt nem tudod, hogy mit mivel mixelj ahhoz, hogy a legelőnyösebben láttasson téged! Átbeszéljük a hozzád leginkább illő színeket, a téged legelőnyösebben mutató fazonokat, és meghatározzuk, hogy az alapruhatárad milyen darabokból álljon.

Ha szeretnéd megrendelni a szolgáltatást vagy további kérdéseid lennének, keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

telefonon: +36 30 5177607
e-mailen: marcella.kovacs@runwaypr.hu

Remélem hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást!

Várlak szeretettel,

Lola