Featured Posts

a
View Post
3 Már

EGYNAPOS BEVÁSÁRLÓKÖRÚT / DAY SHOPPING

Időtartam: kb. 3-5 óra + az igényfelmérő beszélgetés
Ár:100.000 forint
Az ötödik órán túl minden megkezdett óra 9.000 forint.

HOGYAN ZAJLIK?

A találkozó előtt már e-mailben, vagy telefonon elmondod nekem, hogy mi a foglalkozásod, mi a hobbid, milyen nő vagy és, hogy mi a legfontosabb oka/célja a bevásárlókörútunknak. Erre azért van szükség, hogy fel tudjak készülni a találkozóra. Innentől már egyedül is azzal a nyitott szemmel járom az üzleteket, amely figyel arra, hogy Neked melyek lennének a legmegfelelőbb darabok. Inspirációs fotókat válogatok össze neked, hogy Te is rá tudj hangolódni a közös vásárlásra.

A megbeszélt időpontban találkozunk a megbeszélt helyen. Rendszerint bevásárlóközpontban történik a vásárlás, hiszen ott egy helyen sok üzlet kínálatát tudjuk áttekinteni, és gyakorlatilag bármilyen árfekvésben gondolkozhatunk. Ha nem itt szeretnél vásárolni, akkor jelezd kérlek! Elmehetünk Bécsbe is vásárolni, de ha Budapest kis pici üzleteire és butikjaira vagy kíváncsi, vagy az Andrássy patináns márkáira, azokat is megmutatom neked!

A közös vásárlás egy irányított beszélgetéssel kezdődik egy kávé és pár falat mellett, hogy legyen energiánk a későbbiekre, és jobban megismerjük egymást. Kitöltjük közösen azt a speciálisan a personal shoppingra kifejlesztett áttekintő SK űrlapot, amely biztos, hogy meg fog mosolyogtatni. Megtudjuk, milyen nő vagy te, milyen nőnek szeretnéd láttatni magad, melyek az erősségeid, gyengeségeid, mi és hány darab a vásárlás célja. Ha mindketten úgy érezzük, te magad mögött tudod hagyni a hétköznapi rohanást, én pedig tudom, mi a célunk, elindulunk, és megkeressük azokat a holmikat, amikre szükséged van. A próbák során megmutatom neked, hogy milyen fazonok, szabásvonalak, színek állnak neked jól, mit mivel párosíts, mihez milyen kiegészítőt válassz.

MIKOR AJÁNLOM NEKED EZT A SZOLGÁLTATÁST?

1.) Ha új munkahelyen kezdesz, és szükséged van egy megbízható, téged támogató, tudatosan összeállított gardróbra, hogy a reggeli öltözködés könnyed és tökéletes tudjon lenni.
2.) Ha súlyváltozás miatt kell lecserélned a korábbi szettjeidet. Megnézzük, hogy az új alakod (kisebb, nagyobb) milyen fazonú ruhákban lesz a legtökéletesebb.
3.) Ha megelégelted, hogy “Nincs egy szál göncöd sem.”, holott tele van a szekrényed, csak éppen nem a neked való ruhákkal.
4.) Ha pici babát vársz, és szükséged van egy olyan ruhatárra, amely változatos, divatos, és nem kell minden darabtól megválnod, ha a pocaklakód már kintről néz rád.
5.) Ha úgy érzed, bár ismered az öltözködés minden csínját-bínját, eddig nem sikerült egyedül kialakítani azt a gardróbot, amelyre azt mondanád: úgy tökéletes, ahogy van!

Bízd magad szakértőre, hogy elkerüld az ingervásárlást – így pénzt is spórolsz -; hogy a ruhatáradban sok örömed leld;  hogy a környezeted visszajelzése jól essen, és tovább inspiráljon.

Ha szeretnéd megrendelni a szolgáltatást vagy további kérdéseid lennének, keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

telefonon: +36 30 5177607
e-mailen: marcella.kovacs@runwaypr.hu

Remélem hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást!

Várlak szeretettel,

Lola