20% kedvezmény karácsonyi ajándékként minden personal shoppingra és gardróbrendezésre

STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓ FÉRFIAKNAKSTÍLUSKOMMUNIKÁCIÓ NŐKNEK
2016/12/23 / By / Comments Off

A legidőtállóbb tárgyi eszköz is rövidebb életű, mint az élmény, amit örökre magunkkal viszünk a szívünkben vagy az emlékezetünkben. Egyre többen gondolják úgy, hogy élményt adni sokkal értékesebb és maradandóbb, mint egyszerű tárgyakat. Nekik szeretnék most kedveskedni az ünnepek közeledtével egy ritka ajándékkal, hogy olyan élményt nyújthassanak szeretteiknek, ami egyszerre építő jellegű és önfeledt.  Az általa elindított változás hosszútávon is érezteti hatását, s ezáltal további szép és kedves, elismerő, máskor izgalmas pillanatok kísérik majd szeretteink mindennapjait. A jót bevonzás képességét adni ajándékba – talán a legszebb gesztus és nem lehetetlen. :)

A 20%-os kedvezmény minden, 2016. december 31-ig megrendelt personal shoppingra és gardróbrendezésre vonatkozik, nőknek és férfiaknak egyaránt. A kupon 2017. május 1-ig használható fel.

Personal shopping
Gardróbrendezés

Az igényelhető ajándékkártyák száma a nagy érdeklődésre és a véges időbeosztásomra való tekintettel korlátozott, így kérlek, hogy ne az utolsó pillanatra hagyd megrendelésedet!

Ha további kérdések merülnek fel, akkor írj bátran, vagy kérd e-mailben ajándékkártyáim egyikét!
A tárgy mezőbe ezt írd: #élménytadok

E-mail: marcella.kovacs@runwaypr.hu


Marcella

You Might Also Enjoy Reading

Merry Xmas!
2017/12/20
Megjelent a DRK x Vattay Flóra kollekció
2017/08/15
Városi dzsungel
2017/08/15
INSTAGRAM
error: Védett tartalom.
error: Védett tartalom.